FINNA SMART BIKE LED

Perquè us vegin i ser vists sortejarem llums Finna Barcelona entre tots els participants de Cavall d’Acer

Finna Barcelona és un fabricant de bicicletes i de components dissenyats per i per a ciclistes. Pensa sempre en solucions pràctiques per a la utilització quotidiana de la bicicleta.

Han dissenyat unes llums per solucionar el problema de veure i ser vist. Són llums petites de tecnologia led, per a una il·luminació suficientment potent a la ciutat i que ens càpiguen en qualsevol butxaca. Es carreguen per mitjà d’un cable USB que ho lliuren amb la llum.

Disposa d’indicador de càrrega i la durada de la bateria és de fins a 20 hores d’ús.

Els nostres amics de Finna Barcelona ens lliuren llums davanteres, posteriors i packs d’ambdues per sortejar entre els participants de Cavall d’Acer.

Essax – Cavall d’Acer edició 2017

Sortejarem 10 sellons Essax – Cavall d’Acer 2017

ssax és un fabricant de sellons de bicicleta fets a mà en les seves instal·lacions de Sax (Alacant) per professionals i artesans involucrats que estimen la seva feina. En definitiva; són sellons fets i dissenyats per persones.

Per a l’edició del 2017 s’ha escollit una pell de color blau, el color del nostre logo, grabada al foc i amb varilles d’aliatge d’acer CrMo, el mateix material que s’utilitzava en les bicicletes ciclistes com Eddy Merckx, #acerodelbueno.

Dissenyat i pensat perquè duri i cuidi la nostra comoditat i anatomia, sens dubte de l’única manera que saben treballar a Essax.

Si vols ser el propietari d’aquest selló tan exclusiu, còmode i durador, ja ho saps, has d’inscriure’t i tenir una mica de sort.

Flandriens Cavall d’Acer

Tots els participants de Cavall d’Acer tindran com a record un Flandriens Originals de Cavall d’Acer vingut directament des de Bèlgica.

Flandriens són uns ciclistes en miniatura fabricats en Zamak, un aliatge metàl·lic, i pintats a mà.

Els Flandriens Originals s’han fabricat especialment perquè tots els que s’han inscrit en aquesta edició de Cavall d’Acer puguin disposar d’un regal exclusiu que els ajudi a recordar els bons moments passats.

Mutuacat – Espaibici

Mútuacat és una mútua de salut sense ànim de lucre, que reverteix tots els beneficis en la millora dels serveis que ofereixen als seus mutualistes.

 

Des de Mútuacat mantenen un estret vincle amb el món de l’esport, una de les principals fonts de promoció dels hàbits de vida saludables en la nostra societat, així com de valors com el treball en equip i l’esperit de superació, que els inspiren com a persones i com a entitat.

Tots els participants de Cavall d’Acer estan covers per Mutuacat, una mútua de proximitat.

Cavall d’Acer – Expo

La penúltima sorpresa.

 

Cavall d’Acer ha embullat a Artero Cycles, a CASC i a Antique Cicles per fer una mostra de bicicletes antigues i clàssiques en Bicircuit Festival.

La mostra estarà oberta de dissabte a diumenge i serà un punt de trobada, on poder descansar, parlar, compartir, admirar la bellesa de les bicicletes i veure vídeos sobre un ciclisme autèntic.

Us esperem!

Essax – Cavall d’Acer

Us mostrem les primeres imatges del selló oficial de la marxa Cavall d’Acer 2016.

 

Pell, gravats a foc i rails de CrMo per a un selló molt especial, fabricat artesanalment a mà, d’un a un. Amb aquest toc  vintage amb reminiscències a ciclisme clàssic, com el que reviurem dissabte que ve.

 

Se sortejaran 10 sellons com a est, fets amb materials nobles i duradors… i sobretot molt amor pel treball, gràcies als artesans de Essax, aquí a prop en la població de Saix (Alacant).

 

Deixaràs perdre l’oportunitat de tenir gratuïtament un selló exclusiu de la primera edició de Cavall d’Acer? Només has d’inscriure’t, participar i acabar amb tots els segells posats en el carnet de ruta… no importa el temps.

Brooks a Cavall d’Acer

Brooks aposta per Cavall d’Acer en la nostra primera edició i lliurarem 4 sellons Brooks Colt al participant que tingui el carnet de ruta totalment segellat i…

  • porti la bicicleta més bonica (jurat de 5 persones) – Brooks Colt VIOLETA
  • estigui millor vestida (jurat de 5 persones) – Brooks Colt OCRE
  • sigui de major edat – Brooks Colt NEGRE
  • sigui de menor edat (límit inferior de 15 anys) – Brooks Colt TURQUESA

Cada vegada tenim més inscrits i més premis i obsequis.

Si us plau, ajuda’ns a fer gran Cavall d’Acer, Barcelona es mereix un esdeveniment de bicicletes clàssiques… des de Brooks ho saben.

Us esperem!

Hem fabricat 10 sellons Essax Cavall d’Acer

Us hem fet fabricar 10 sellons exclusius per Essax, un fabricant artesà espanyol de sellons de bicicleta. Tots són de pell, per a la màxima comoditat i durabilitat, fets amb afecte i gravats amb el logo de Cavall d’Acer i el seu nom… ni l’Eroica sorteja entre els seus participants alguna cosa tan exclusiu i realitzada amb tant afecte.
 
Què cal fer per aconseguir-ho? Inscriure’s, tenir el carnet de ruta totalment segellat i estar present al moment del sorteig… en definitiva, gaudir d’una ruta sorprendre’t, esforçar-se una mica i no perdre’s cap control.

Essax és un fabricant de sellons de qualitat i artesans situat a Saix, una petita població situada a la comarca de l’Alt Vinalopó, a la província d’Alacant, Espanya. Zona mundialment famosa per la fabricació de calçat i per la seva gran afició al ciclisme.

Tenen 25 anys d’experiència en la fabricació d’articles tècnics en escuma i pell per a la indústria internacional del calçat, per la qual cosa, havia de passar! Va ser precisament l’any 2007, quan en una fira algú els va reptar a fabricar sellons amb l’excusa que són una plantilla de sabata, amb una base i una vareta. La tradició i experiència familiar de Joaquín Gil, alma mater de Essax, i la seva afició al ciclisme, van anar l’origen de la marca.

Des de llavors fins avui, la il·lusió pel producte i la marca segueixen intactes, perquè tenen la immensa sort de treballar en la seva passió, que intenten traslladar a tots i cadascun dels sellons que surten de la seva fàbrica.

100% fabricat a Espanya

Diuen que el principal valor que posseeixen com a empresa són els seus operaris, i les seves mans. Perquè en una fàbrica on la funció de les màquines es redueix a la mínima expressió, són ells precisament els qui amb la seva habilitat, paciència i destresa, creen del no-res els seus sellons.

Tots i cadascun dels Essax han estat dissenyats, injectats, conformats, encunyats, serigrafiados, gravats, folrats, pegats, escatats, envarillats, supervisats i empaquetats a les seves instal·lacions de Saix (Alacant,Espanya), per professionals i artesans involucrats que estimen el seu treball. En definitiva; per persones. Perquè Essax són sellons fets per persones.

Cavall d’Acer – Bicircuit

cropped-cropped-cropped-cropped-img-20150603-wa002111.jpg

Cavall d’Acer organitza la ruta de bicicleta clàssica de carretera de l’esdeveniment ciclista Bicircuit.

Bicircuit és un esdeveniment que es realitza dins del Circuit de Catalunya, l’escenari de les carreres automobilístiques i motoristes es convertirà per un cap de setmana en un espai on es parlarà de bicicleta, i el que crec més interessant, es parlarà de mobilitat amb bicicleta.

En ell podrem trobar un esdeveniment principal que és una carrera de 24 h. donant voltes al circuit de més de més de 4 km.

24h

Però sobretot podem gaudir de dos esdeveniments amb inscripció limitada que ens faran pedalejar per un entorn que encara que inicialment pugui semblar hostil, no ho és, ni de bon tros.

Esperem que vingueu a gaudir d’una meravellosa ruta que ens dóna unes vistes privilegiades sobre El Maresme i El Vallés, pujant i baixant carreteres i pistes. Estem segurs que amb un gran somriure desitjaràs que s’acabin els casi 50 km… i una vegada acabats començaràs a desitjar que et descobrim moltes més rutes per realitzar amb nosaltres i amb un tipus de bicicletes que han durat més de 30 anys i amb tota seguretat duraran moltíssim més.

Pels que no disposin de bicicletes amb les característiques necessàries per gaudir de la ruta Cavall d’Acer Clàssic tindran dues opcions, llogar una bicicleta o ho podran fer amb la seva bicicleta de carretera, ciclocròs o gravel sortint una mica més tard.

cropped-20150621_102009-2.jpg

Es pot anar perfectament amb tren, és un trajecte d’uns 20 minutos des de Barcelona, i el pedaleig de l’estació al circuit és un perfecte passeig per anar escalfant… però si es prefereix anar amb cotxe hi ha un ampli aparcament per deixar-ho amb seguretat.

Podeu veure tots els detalls a l’apartat d’esdeveniments.

Durant aquest mateix cap de setmana també trobarem:

Gran Fondo

Brompton

BTT

Us esperem!